Saadet Partisinin Genç ismi Murat Özcan aday listesinde yer alacak isimlerden...

Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan’ın milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. Adaylığı düşünmeyen ve bunun için de “aday adayı...

Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan’ın milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. Adaylığı düşünmeyen ve bunun için de “aday adayı” olarak ortaya çıkmayan Özcan’ın ismi, teşkilâtın ısrarı ve talebi üzerine Ankara’ya gitti. Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından elenerek 11 kişiye indirilen Trabzon’dan aday olacak isimler arasına giren Özcan, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun Genel Merkezdeki davetlileri arasında yer aldı. Özcan’ın teşkilâtın ilgisi üzerine aday adaylığı listesine girdiği, özellikle Akçaabat ve batı ilçelerinin Özcan’ın adaylığını desteklediği öğrenildi. Bugün belirlenecek adaylar arasında Özcan’ın yer alacağı ifade ediliyor.

21 May 2018 - 12:32 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.