Saadet Partili Ümit Çebi’den dikkat çeken Ak Parti İddiası

Saadet Partili Ümit Çebi, AK Partinin doları Türk milletinin ve ülkenin başına bela ettiğini ileri sürdü. Çebi, Türkiye’nin boğuştuğu ekonomik sıkıntı...

Saadet Partili Ümit Çebi, AK Partinin doları Türk milletinin ve ülkenin başına bela ettiğini ileri sürdü. Çebi, Türkiye’nin boğuştuğu ekonomik sıkıntıların buzdağının görünen kısmı olduğunu ifade ederek, “Körfez savaşında, ABD teskeresi meclisimizden geçtiği gibi, ülkemizin kasasına 8,5 milyar dolar para akacak diyen işbirlikçi AKP yüzünden, dolar bu milletin ve bu ülkenin başına ateşten bir bela olarak yağmaya başladı.“Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste” demiş ecdat. Amma bu belalar buz dağının görünen ufak kısmı misalidir, asıl birde suyun altındaki görünmeyen koca kütleye bakalım sözü bile beni ürkütüyor. Çünkü millet olarak ellerimizle seçtiğimiz idarecilerimiz yüzünden çok ah aldık çoooooook. Allah’ım bu ülkede ve İslam coğrafyasında zalime ve zulüm düzenlerine karşı mücadele eden çok azda olsa mücahid ve mücahidelerin yüzü suyu hürmetine layık olduğumuz bela ile bizleri cezalandırma âmin.”

21 Eyl 2018 - 11:37 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.