PROF. DR. AKSOY’DAN ZORLUOĞLU’NA ELEŞTİRİ: DİP NOKTADAN MI DEVAM EDECEKSİNİZ?

CHP’nin de desteklediği İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zor...

CHP’nin de desteklediği İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun sözlerini eleştirdi. “Sayın Zorluoğlu açıklamasında ‘Başkanımızın kaldığı yerden devam edeceğiz’ dedi. Maalesef söylemeliyim ki kalınan yer dip noktadır.” diyen Aksoy şu eleştiriyi yaptı: “Yani dip noktadan mı devam edeceksiniz? Trabzon dibe vurmuş durumdadır. Trabzon’da gelişmişlik endeksleri yerlerde sürünüyor... Trabzon çözüm üretemiyor. Trabzonlular mutlu değil. Trabzonluların sorunları günbegün arttı. Bu talihsiz bir açıklamadır.”

Zorluoğlu’nun “Hazır projelerle gelmedik” sözlerini de eleştiren Aksoy “Yeni bir başkan adayı, yeni vizyon demektir. Yeni vizyon, yeni projeler demektir. Büyükşehir için özgün ve gelir getirici projeler olmalıdır. Merkezî otoritenin ekonomik sıkıntılardan dolayı yürütmek istediği projeler tamamen durdu. Bu projeler için de kendini finanse etme özelliği olan projeler mutlaka başlatılmalıdır. Katma değer yaratacak, istihdam sağlayacak projeler başlatılmalı. Bu açıklamalar yetersiz bir tabloyu yeniden karşımıza çıkartıyor. Zorluoğlu bir an evvel Trabzon için neler yapacağını açıklamalıdır.” dedi.

16 Ara 2018 - 11:09 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.