Ortahisar ESKOOP kendine dört yıl daha süre verdi. Bakanlık yetkilisi adeta çileden çıktı ve şerh düştü

Trabzon’da tartışmalara sahne olan Ortahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi genel kurulu dün gerçekleştirildi. Genel kurul öncesinde imzaların...

Trabzon’da tartışmalara sahne olan Ortahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi genel kurulu dün gerçekleştirildi. Genel kurul öncesinde imzaların atılması sırasında ise tartışmalar çıktı. Kooperatif başkanı Serkan Selim ile Ticaret Bakanlığı yetkilisi sıklıkla tartışırken, bakanlık yetkilisi mevzuatı anlatmasına karşın bir türlü sözünü dinletemedi. Bu tartışmaların gölgesinde genel kurulu başlatma yetkisinin kendisinde olduğunu ifade eden bakanlık yetkilisinin sözlerine rağmen kooperatif başkanı Serkan Selim genel kurulu başlattı. Birde kendilerine dört yıl süre veren karar çıkarttı.

22 Eki 2018 - 12:18 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.