Mustafa Nadir’den Yavuz Karan için duygu yüklü mesaj

Eski Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir aynı zamanda çok yakın arkadaşı da olan yol arkadaşı Yavuz Karan’ın ardından duygu yüklü bir mesaj yayımladı....

Eski Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir aynı zamanda çok yakın arkadaşı da olan yol arkadaşı Yavuz Karan’ın ardından duygu yüklü bir mesaj yayımladı. Karan’ın üzüntüsünü günlerce üzerinden atamayan ve cenazede de büyük bir hüzne boğulan Nadir yayımladığı mesajında cenazeye katılan herkese teşekkür etti. Nadir mesajının bir bölümünde şu ifadelere yer verdi: “Sadece Yavuz Karan'ın değil, bize hizmet ettiğine inandığımız tarihimizde ve gönüllerde iz bırakan tüm değerlerimizin isimlerini yaşatmak ve ölümsüzleştirmek görevimiz olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle ilgili ve yetkililerin gereğini yapacağına inanıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi camiası olarak elbette ki acıma ve üzülme hakkımızı kullanacağız ama asıl görevimiz inandığı davasına bıraktığı yerden sahip çıkarak ruhunu acıtmamak olduğuna inanıyorum. Tüm arkadaşlarımızı bıraktığı yerden yola devam etmeye davet ediyorum. Yattığın yerde rahat uyu koca yiğit. Emanetlerin emin ellerdedir. Yanına gittiğin birlikte görev yaptığımız dava arkadaşlarımıza selamlarımızı söyle, yolunuzdan gitmeye devam edeceğimizi sizi asla unutmayacağımızı hissetmeniz en büyük arzumuzdur. Cennette komşu olmanız dileklerimizle, Ruhlarınız şâd olsun.”

20 Mar 2018 - 13:03 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.