MURAT ZORLUOĞLU’NU KARŞILAMA TÖRENİNDE NELER YAŞANDI?

AK Parti’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu dün yanında eşi Sevcan Zorluoğlu ile Trabzon’a geldi. Zorluoğlu Trabzon Havalima...

AK Parti’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu dün yanında eşi Sevcan Zorluoğlu ile Trabzon’a geldi. Zorluoğlu Trabzon Havalimanı’nda çok sayıda partili tarafından karşılandı.

2009’da Trabzon Belediye Başkan Adayı gösterilen Müsteşar Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İç Hatlar’da karşılanmıştı. Eski Vali olan Murat Zorluoğlu ise VIP’te karşılandı.

Apronda Milletvekilleri TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora, İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç ve çok sayıda teşkilat mensubu vardı.

Milletvekili Adnan Günnar ise Samsun ve Sinop’taki teşkilat çalışmalarından dolayı karşılama töreninde yer almadı.

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylarından ise Davut Çakır, Mustafa Yaylalı ve Mehmet Atalay gözümüze çarpan isimler oldu.

Murat Zorluoğlu gösterilen ilgili ve selfie talepleri nedeniyle kalabalık arasında ilerlemekte biraz güçlük çekti. Korumaların zaman zaman müdahalesine ise ilk tepkiyi Milletvekili Muhammet balta koydu. Balta, korumalara, “Arkadaşlar Murat Bey şu anda büyükşehir belediye başkan adayımız. Vatandaşa dokunmasına müsaade edelim. Biraz dikkat lütfen.” uyarısında bulundu.

Zorluoğlu, daha sonra kendisi için hazırlanan otobüse binerek bir şehir turu attı. Ardından il binasında basın toplantısı düzenledi ve sahaya inerek esnaf ve vatandaşları selamladı.

Zorluoğlu’nun ilk gününde dikkat çeken konu etrafındaki koruma çemberiydi. Bu çember zaman zaman partililerin de tepkisini topladı. Beklenen kalabalığın olmayışı ise saatin erken oluşu ve havanın yağışlı olmasına bağlandı.

09 Ara 2018 - 16:45 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.