Milletvekili adayları hangi programı atladı!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ramazan Bayramı dolayısıyla dün Trabzon’da bir dizi bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Program Sülüklü Mezarlığındaki ş...

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ramazan Bayramı dolayısıyla dün Trabzon’da bir dizi bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

Program Sülüklü Mezarlığındaki şehitlik ziyaretiyle başladı.

Vali Yavuz’a, Büyükşehir Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrükçüoğlu, Tugay Komutanı Albay Osman Akyıldız, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu’nun yanı sıra vatandaşlar ve şehit yakınları eşlik etti. Şehit aileleriyle sohbet eden Vali Yavuz’un bir ihtiyaçlarının olup olmadığı sordu. Vali Yavuz, şehitlerin bu vatan için çok büyük bir anlam taşıdığını belirterek bayramda Güney Doğu Bölgesi’nde operasyon yapan tüm Mehmetçiklere selam gönderdi.

Ziyarette gözler 24 Haziran seçimleri için sokakları arşınlayan milletvekili adaylarını aradı ama bulamadı.

Vali Yavuz ve beraberindekiler daha sonra Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı, İl jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Fatih Devlet Hastanesi, 112 Acil Çağrı Komuta Merkezi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Köşk huzurevi ve Çamlık huzurevinde bayramlaşma programlarına katıldı.

16 Haz 2018 - 11:54 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.