Millet enkaz derdindeyken bazıları da hatıra peşinde

Trabzon Havalimanı’na iniş yaparken pistten çıkarak yamaçta asılı kalan uçağın enkazı önceki gün bulunduğu yerden vinçlerle kaldırıldı. Ancak uçağın e...

Trabzon Havalimanı’na iniş yaparken pistten çıkarak yamaçta asılı kalan uçağın enkazı önceki gün bulunduğu yerden vinçlerle kaldırıldı. Ancak uçağın enkazının kaldırılması sırasında yaşananlar ise tam evlere şenlik görüntülerdi. Vinçler uçağı kaldırırken iş güvenliği hiçe sayılarak poz veren polis memurlarını mı ararsınız, yoksa toplu fotoğraf çektiren itfaiye görevlilerini mi ararsınız? Bu da olmadı uçağı gövdesi altında selfie çeken ve facebook’tan canlı yayın yapan görevlileri mi ararsınız? Canlı yayında bunlara şahit olurken normal vatandaşı bıraktık devlet görevlisi olan ve orada görevi olduğuna inandığımız memurların bu davranışı tam bir garabetti.

Sosyal medyadan bu görüntülere şahit olanlar ise kurum amirlerini bunları yapanlar hakkında soruşturma açmaya davet etti.

Bakalım nasıl bir adım atılacak?

20 Oca 2018 - 12:46 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.