Mhp’nin İlçe Belediye Başkan Adaylığında Kimlerin İsmi Geçiyor?

Yaklaşan yerel seçimlerde MHP’den belediye başkanlı adaylığıyla ilgili bazı kişilerin ismi kulislerde konuşuluyor. Bunlardan ilki Ortahisar ilçesinde...

Yaklaşan yerel seçimlerde MHP’den belediye başkanlı adaylığıyla ilgili bazı kişilerin ismi kulislerde konuşuluyor. Bunlardan ilki Ortahisar ilçesinde Eski İl Başkanı Muhammet Öztürk... Öztürk’ün adaylığını Ülkücü Hareket’in önemli isimleri de destekliyor. Ortahisar’ın Öztürk’le alabileceğini düşünen MHP’lilerin düşüncelerini kamuoyuna duyurmaya başladığı biliniyor. Yine Yomra’da İlçe Başkanı Osman Salih Dilaveroğlu’nun adı geçiyor. Yıllardır ilçede esnaflık yapan Dilaveroğlu’nun adaylığı düşündüğünü de öğrendik. Bir diğer ilçe ise Düzköy… Düzköy’de de Murat Tayar’ın adı geçiyor. Geçmişte siyaset, spor ve sivil toplum alanında başarılı çalışmalar yürütmüş ve hâlen iş hayatında başarılı işlere imza atan Tayar’ın adaylığının Düzköy’de belediyeyi MHP’ye kazandıracağını düşünen teşkilât üyelerinin Tayar’a ulaştığı kaydedildi. Akçaabat’ta ise bir önceki nabızda belirtildiği gibi Metin Gedikli’nin adı geçiyor ama ismi adaylıkta geçen tek isim Gedikli değil. Yine Eski İlçe Başkanı Serkan Altuntaş’ın da adı adaylıkta konuşuluyor. Altuntaş’ın ikili ilişkilerdeki pozitif şahsiyeti ve başarılı kariyerinin MHP’ye büyük katkılar sağlayacağı ifade ediliyor.

17 Eki 2018 - 11:17 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.