MHP’nin duayen ismi Öztürk’ten liste yorumu

MHP’nin duayen isimlerinden İş Adamı Muhammet Öztürk ile MHP’nin listesini konuştuk. Öztürk, İl Başkanı Nihat Birinci’nin birinci sıraya yazılmasını n...

MHP’nin duayen isimlerinden İş Adamı Muhammet Öztürk ile MHP’nin listesini konuştuk. Öztürk, İl Başkanı Nihat Birinci’nin birinci sıraya yazılmasını normal karşıladığını belirterek “Trabzon’da parti için bir anlamda bekçiliği Nihat yaptı. Dolayısıyla il başkanının aday yapılmasını teşkilatçılık açısından doğru bulurum. Zaten dikkat ederseniz bölgenin bütün il başkanları aday yapıldı” dedi.

MHP’nin genel durumuyla ilgili bir soruya Öztürk “Genel kanaat ‘20-25 milletvekili bana yeter’ havası var. Söylenecek çok şey var ama söylemek istemiyorum. ‘Hayırlı olsun’ demekle yetiniyorum. Yalnız şu hatırlatmayı da yapmak istiyorum partinin nereden nereye geldiğini göstermesi açısından...

2007’de MHP’de 41 aday adayımız vardı. AK Partinin ise 38 aday adayı vardı. O günlerden bugünlere... Bugün AK Partinin TV TV gezdirdiği Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu o gün MHP Trabzon’dan milletvekili aday adayıydı. Kaç profesör aday adayımız, kaç genel müdür aday adayımız vardı hatırlamıyorum.” yorumunu yaptı.

21 May 2018 - 12:22 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.