MHP’li Meclis Üyesi Murat Aydın’la ülke ve yerel siyaseti konuştuk

MHP Akçaabat Meclis üyesi iş adamı Murat Aydın farklı ve özgün bir çizgisi olan başarılı bir iş adamı olduğu kadar değerli bir siyasetçi. Siyasetten h...

MHP Akçaabat Meclis üyesi iş adamı Murat Aydın farklı ve özgün bir çizgisi olan başarılı bir iş adamı olduğu kadar değerli bir siyasetçi. Siyasetten hiçbir beklentisi olmadan hep inandığı doğruların yanında durdu. Dün ziyaretimize gelen Aydın ile güncel siyaseti konuştuk. Murat bey MHP’de kalan milliyetçilerden. Ülkenin içinde bulunduğu durumu ve konumu Parti politikası gereği savunuyor. Murat Aydın ‘’ Eğer milliyetçiler ‘’önce ülkem’’ diyorlarsa bugün bu noktadayız. Ülke ’de yaşanan siyasi gelişmeler karşısında iktidara MHP’nin içerde ve dışarda verdiği desteğin ülkenin geleceği açısından ne kadar iyi ve doğru olduğunu görüyor ve anlıyoruz. MHP olarak büyük bir sorumluluk altına girdik. Bazı arkadaşlarımız bu sorumluluktan kaçtı. Bana göre onlar öfkelerine yenilip önce kendilerini düşündüler.

Trabzon’a gelince... MHP’den ayrılıp İYİ partiye geçen arkadaşlarımıza İYİ Parti Genel Merkezi büyük haksızlık etti. Hâlbuki çok heyecanlı hazırlanmışlardı. Ankara’ya gidip gelmeler, toplanıp dağılmalar… Kendi aralarında buluşmalar… Bunların hiçbir anlamı kalmadı. Özellikle Koray Aydın’ın İYİ Parti’ye geçişinden sonra Trabzon’da İYİ Parti tamamen çöktü. Ülke genelini bilmem ama Trabzon’da tam bir hayal kırıklığı yaşanıyor. Daha önceleri Meral Hanım’ı savunan çok değerli bir arkadaşım geçen gün bana şunu söyledi ‘’ İYİ ki MHP’den istifa etmemişim’’

12 Ara 2017 - 11:28 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.