MHP Trabzon'da kaç istifa var?

MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, MHP'de sadece bir ismin istifa ettiğini açıkladı. MHP, Trabzon'da özellikle Eski İl Başkan Yardımcısı Muhammet E...

MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, MHP'de sadece bir ismin istifa ettiğini açıkladı. MHP, Trabzon'da özellikle Eski İl Başkan Yardımcısı Muhammet Erkan'ın istifasıyla başlayan süreç duruldu. MHP'den ayrılanların Eski Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in önderliğinde kurulacak partiye katılacakları iddiasının ardından Trabzon'da çok sayıda toplantı yapılmış ve bu toplantılarda çeşitli kararlar alınmıştı. Ancak sürecin devam ettiği ve MHP'de şu anda sadece Erkan'ın istifa ettiği kaydedildi. MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Muhammet Erkan’ın istifasının ardından MHP’deki süreci değerlendirdi. Erkan ile ilgili konuşan Birinci, “Onun ismini ağzıma almak istemiyorum. Başka bir istifa yok.” dedi. MHP’den ayrılanların yeni parti kuracağı ve bunun için özellikle Ganita bölgesinde toplantı yaptıkları iddiasına ise Birinci, “Bizleri hiç ilgilendirmiyor. Enterese de etmiyor.” diyerek kısa bir cevap verdi.

25 Tem 2017 - 11:28 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.