MHP ADAY ADAYI ALŞAN: “AKÇAABAT'TA BEKLENTİ BÜYÜK”

MHP Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Osman Zeki Alşan, Akçaabat’ta vatandaşların belediyeden büyük beklentileri olduğunu belirtti. Alşan yaptığı de...

MHP Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Osman Zeki Alşan, Akçaabat’ta vatandaşların belediyeden büyük beklentileri olduğunu belirtti. Alşan yaptığı değerlendirmede, aday adaylığı süresinde vatandaşlar ile bizzat görüşerek Akçaabat’ın eksiklerini ve vatandaşların öncelikli ihtiyaçlarını belirlemeye çalıştığını söyledi. Alşan “Aday adaylığım sürecinde ilçe halkımızla görüşmelerimizde belediyeden büyük beklentileri var. İlçe esnafımızın ve halkımızın yaşadığı en büyük sorunların beklentilerin trafik ve otopark konusu olduğunu gördüm. Eğer partimizden adaylığım netleşirse ve halkım beni seçme onuru bahşederse bende projelerimi ilk 3 tanesi trafik ve otopark çözümü olduğu çok açık ve net olarak vatandaşlarımıza iletiyorum. İlçemizde yapılmamış ve eksik yapılmış projeler yapıldığında halkımızın yaşam seviyesini yükselecektir. Önceliğimizin bu konular üzerinde yoğunlaştığımızı halkımızla paylaşıyorum.” dedi.

14 Ara 2018 - 11:01 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.