Metin Kara varsa gerginlik yok!

Trabzon’da bir süredir TESOB’a bağlı oda seçimleri devam ederken, 49 meslek odasının pek çoğunda seçimler tamamlandı. Gerçekleştirilen genel kurullard...

Trabzon’da bir süredir TESOB’a bağlı oda seçimleri devam ederken, 49 meslek odasının pek çoğunda seçimler tamamlandı. Gerçekleştirilen genel kurullarda birden fazla adayın yarıştığı seçimlerde ufak atışma ve tartışmalar yaşansa da bu kurulların divan başkanlığını TESOB Başkanı Metin Kara’nın yürütmesi tartışmaların alevlenmesini engelleyen en büyük etken. Öyle ki ahi kültürüyle yetişmiş esnaf eşrafının birlik başkanı Metin Kara’ya itimadı bu kültürün göstergesi olarak ortaya çıkıyor.

20 Oca 2018 - 12:46 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.