Mecliste doğalgaz tartışması

Trabzon Büyükşehir Belediyesi eylül ayı son meclis oturumu dün gerçekleştirildi. Oturuma Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ile Beşikdüzü Belediye Baş...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi eylül ayı son meclis oturumu dün gerçekleştirildi. Oturuma Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ile Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu arasındaki doğalgaz tartışması damgasını vurdu. Trabzon ili doğalgaz arzının sağlanmasına yönelik olarak meclis gündemine getirilen Trabzon doğalgaz dağıtımıyla ilgili olarak ilçe belediyelerine bindirilen üst yapı yükü dolayısıyla buna karşı çıkan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, konu ile ilgili ret oyu vereceğini ve hâlihazırda fakir olan belediyelere de bu yükün ağır geleceğini söyledi. Bu açıklamanın ardından söz alan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’da Beşel’e karşı çıkarak “Bu şehirde iki bakan var. Biz üst yapıyı halledelim gerisi bir şekilde hallolur. Önemli olan ilçelere doğalgazın gelmesi. Üst yapı devede kulak lütfen böyle şeyleri tartışmayalım. Yeter ki borular döşensin biz üst yapıyı yaparız” dedi. İkili arasındaki doğalgaz tartışması oylamanın ardından da sürmeye devam etti. Meclis’te ret oyu veren ve meclisi ret oyu vermeye davet eden Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’in çağrısına rağmen karar meclisten geçti.

19 Eyl 2017 - 12:52 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.