Mazhar Yıldırımhan ve Trabzon insanının beklentisi

Büyükşehir belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Eski Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan ne zaman Trabzon’a gelse bir hareketlenme yaşanıyor. Dü...

Büyükşehir belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Eski Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan ne zaman Trabzon’a gelse bir hareketlenme yaşanıyor. Dün uğradığımız 7-8 yerde Mazhar Bey gündemin birinci maddesiydi. Kimi “FETÖ eliyle gasbedilen hakkı verilmeli” derken, Kimi “ Trabzon’un kaybettiği yılları ancak Trabzon’u çok seven ve proje üreten Mazhar Bey gibi isimler tamamlayabilir.” diyor. Bir STK başkanı ise “Bir şeyler yapmak lazım. Bize kimse gelip bir şey sormuyorsa biz gidelim. Mazhar Yıldırımhan’a bu kentin ihtiyacı var.” biçiminde konuşuyor.

19 Eki 2018 - 11:28 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

AYLİN - mazhar yildirimhan beledi̇yemi̇zi̇n aranan kanidir.umarim kendi̇si̇ geli̇r de dertleri̇mi̇z çözüm bulur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:28
03

oflu T.S - Mazhar bey büyükşehir belediyesi başkanlığı için biçilmiş kaftan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:28
02

Alagöz - Mazhar YILDIRIMHAN bey belediye başkanı olursa Trabzon uçar....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:28
01

Akgündüz - Sn. Başkanıma ne zaman gitsek elimizi geri çevirmdi Allah razı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:28