Mazhar Yıldırımhan: Tarih teferruatlarla ilgilenmez,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Mazhar Yıldırımhan, teferruatlarla ilgilenilmeyip mücadele verilmesi gereken bir dönemden geçildiğini b...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Mazhar Yıldırımhan, teferruatlarla ilgilenilmeyip mücadele verilmesi gereken bir dönemden geçildiğini belirtti. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yıldırımhan şunları kaydetti: “Biz Filistin’in, Kudüs’ün, Arakan’ın, Bosna’nın, Kosova’nın, Somali’nin, bilumum Biladi İslamiyenin, mazlumların, mağdurların Türkiye’den beklentilerine bakarız. Biz düşmanların bizi yutmak için kurdukları bin bir oyun ve kumpaslarına karşı nasıl şahlanacağımızın mücadelesi ile ilgileniriz. Biz cihanşümul bir davayı sen ben hesaplarına asla kurban etmeyiz. Tarihin bize yüklediği büyük sorumluluğu omuzlarımızdaki en mukaddes bir yük bilerek, günübirlik, arızi meşgalelerin ve bahanelerin arkasına asla sığınmamalıyız. Yeniden silkiniş ve şahlanışı şartlar ve tercihler ne olursa olsun omuz omuza vererek birlikte başarmalıyız. Unutmayalım tarih teferruatlarla ilgilenmez, sadece zaferleri ve mağlubiyetleri yazar.”

23 May 2018 - 11:55 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.