Malkoç Trabzon basınıyla iki büyükelçiyi bir araya getirdi

Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç beraberinde Danimarka ve Ukrayna Büyükelçileriyle Trabzon’a geldi. Malkoç zaman zaman Ankara’da Büyükelçilerle bir...

Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç beraberinde Danimarka ve Ukrayna Büyükelçileriyle Trabzon’a geldi. Malkoç zaman zaman Ankara’da Büyükelçilerle bir araya gelerek demokrasi sohbetleri yapıyor. Bu arada sık sık Trabzon’dan bahsediyor. Söz Trabzon’dan açılınca kenti merak eden büyükelçiler Malkoç’tan kendilerini Trabzon’a getirmesini istiyor. Malkoç’da bunu seve seve yerine getiriyor. Çünkü Malkoç katıksız bir Trabzon aşığı.

Trabzon’a daha önce Arabistan Büyükelçisini getiren Malkoç bu kez Ukrayna ve Danimarka Büyükelçileriyle geldi. Trabzon’u gezen iki Büyükelçi kente hayran kaldı. Dün akşam basınıyla bir araya gelen iki Büyükelçi TTSO, TTB ve DKİB Başkanlarını dinledi. Toplantı bir beyin fırtınası gibiydi. Özellikle Danimarka Büyükelçisi teknolojik ilişkiler bağlamında Teknokenti ve Yüksek Teknolojiyi sordu. Balık üretimini merak etti. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu hem Teknokenti hem Yatırım Adası’ndaki hedeflerini anlattı. Büyükelçi irbatını sürdüreceğini belirterek memnuniyetini ifade etti. Şeref bey bu çerçevede Trabzon’a Büyükelçi ve Ticaret Ateşesi getirirse memnun oluruz. Trabzon’un bu tür ilişkilere ihtiyacı var.

20 Oca 2018 - 12:48 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.