Kurt’tan Tonyalılar derneğine sitem

Tonyalılar Derneğine ziyarete giden Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, dernek kapısında şifre istenince ziyaretini gerçekleştire...

Tonyalılar Derneğine ziyarete giden Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, dernek kapısında şifre istenince ziyaretini gerçekleştiremeden geri döndü. Kurt “Emek verdiğimiz, kapı kapı dolaşıp bina satın aldığımız, tadilatına katkı verdiğimiz Tonyalılar Derneği hayırlı olsuna gelince bende ziyarete gideyim dedim. Ama olmadı. Çünkü kapıda şifre vardı, giremedim. Şifresi olmayan ama kimliğinde ‘Tonya’ yazanda giremeyecek. Hem yurt yapacağız, öğrenciler kalacak diyerek para toplayıp alınan, restore edilen binada ‘Kiralık’ ilanı asılıydı. Bir katını muhasebeci bilmem kim kiralamış. Tonyalı isminin kiralanması veya ilana çıkması veyahut Tonyalının parolayı bilmediği için Tonya kapısından döndürülmesi doğru olamaz. Gözden geçirilmelidir. Ben üzüldüm.” diyerek sitem de bulundu.

18 Mar 2018 - 12:05 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.