Kudüs Mitinginde Komite  yürüyüşü organize edemedi. Sesler birbirine girdi

Trabzon Kudüs Platformunca dün gerçekleştirilen Büyük Kudüs Mitingi için eski TEDAŞ önünde toplanan kalabalıkta vatandaşlar miting öncesi yapılacak yü...

Trabzon Kudüs Platformunca dün gerçekleştirilen Büyük Kudüs Mitingi için eski TEDAŞ önünde toplanan kalabalıkta vatandaşlar miting öncesi yapılacak yürüyüşün organize edilememesine sitem etti. Tek ses çıkarma arzusu tüm mitinge yansımazken, zaman zaman farklı sloganlar birbirini götürdü. Toplu bir şekilde değil de farklı farklı yerlerde kümelenenler konusunda yürüyüşü ve mitingi organize eden Kudüs Platformuna eleştiri yönelten Salih Çebi isimli vatandaş, yürüyüş ve mitingdeki eksikliğin nedenini kendi açısından açıkladı. Mitingi ve yürüyüşü Millî Görüşün yılmaz bekçisi Saadet Partisinin düzenlemesi durumunda böyle bir kümelenmenin olmayacağını ifade eden Salih Çebi, “Bu tür yürüyüşler ve mitingler Millî Görüşün işidir. Geçmişe baktığımızda Saadet Partisinin ve öncüllerinin düzenlemiş olduğu Trabzon’daki mitinglerde bunun açık göstergesidir.” diyerek organizasyona sitemini paylaştı.

17 Ara 2017 - 11:47 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.