Kudüs Mitingi ve demokrasinin geldiği nokta!..

Önceki gün yapılan Kudüs yürüyüşü adeta devletin bir eylemiydi. Ancak haberi yaparken Yazı İşleri Müdürümüz “En önde ‘Trabzon Sivil İnisiyatifi’ panka...

Önceki gün yapılan Kudüs yürüyüşü adeta devletin bir eylemiydi. Ancak haberi yaparken Yazı İşleri Müdürümüz “En önde ‘Trabzon Sivil İnisiyatifi’ pankartı vardı. Demek ki yürüyüşü Sivil İnisiyatif organize etti” dedi. Vali’nin, Çevre Komisyonu Başkanı’nın ve Belediye Başkanı’nın ellerinde tuttuğu Sivil İnisiyatif... Konuşmalarda sivil kimse yoktu. Önce Büyükşehir Belediye Başkanı, sonra milletvekili ve en son olarak da Vali konuştu. Yani bizim Devletlüler, ellerinde ‘Sivil İnisiyatif’ pankartıyla yürüyüp STK temsilcilerinin yerine konuştular. Bir anlamda STK temsilcilerinin görevlerini icra ettiler. STK temsilcileri de onları izlediler. Nereden nereye geldik. Eskiden STK’lar organize eder, konuşur ve devlet dinlerdi. Şimdi Devletlüler konuşuyor ve STK’larımız dinliyorlar. Yeni Demokrasi veya İleri Demokrasi dedikleri şey bu olsa gerek!..

23 May 2018 - 11:56 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.