Koray Aydın, Meral Akşener’le birlikte Trabzon’a gelecek mi?

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığının açılışına gelecek olan Genel Başkan Meral Akşener’in yanı sıra partinin genel başkan yardımcılarının da Trabzon’a g...

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığının açılışına gelecek olan Genel Başkan Meral Akşener’in yanı sıra partinin genel başkan yardımcılarının da Trabzon’a geleceği öğrenildi. Ancak en merak edileni ise Koray Aydın… Koray Aydın, İYİ Partiye geçmesinin arifesinde Trabzon’da MHP’deki yakın dostlarıyla bir araya geldi ve “İYİ Partide siyasete başlama veya başlamama” konusunda fikirlerini aldı. Ardından İYİ Partide başlayan serüvenle birlikte Trabzon’a uğramayan ya da uğrasa bile kamuya açık bir toplantıda yer almayan Koray Aydın’ın bu açılışta yer alacağını öğrendik. Bilindiği üzere Koray Aydın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığının kongresine de katılmamıştı. Parti yetkililerinden edindiğimiz bilgilere göre Koray Aydın açılışta yer alacak.

20 Mar 2018 - 13:05 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.