Koray aydın: Abdullah Gül’ün adaylığına karşı çıktım

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, 24 Haziran sürecinde gündeme gelen Abdullah Gül’ün adaylığı konusuna karşı çıkan isimlerden biri olduğu...

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, 24 Haziran sürecinde gündeme gelen Abdullah Gül’ün adaylığı konusuna karşı çıkan isimlerden biri olduğunu kaydetti. Aydın “Abdullah Gül aday olmasın diyenlerden biriyim. Çatı aday ile seçim kazanmak mümkün değil, doğru da değil. Sol sol ile ittifak kursun dedik. Bununla yola çıktık. Daha sonra çok farklı gelişmeler oldu, o gelişmeler bizim zaruri olarak Millet İttifakı'na evet dememize neden oldu. İrade bizde olsaydı, Millet İttifakı'nı kurmazdık; Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile ittifak kurardık." diye konuştu.

20 Tem 2018 - 12:16 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.