KOLLEKTİF GRUBUNUN ARKASINDA O HOCA MI VAR?

Trabzon Üniversitesi’nde okuyan Berivan B.’nin başını çektiği Kolektif Grubunun Ş.Y.Ö’den destek aldığı iddia edildi. Öğrencileri örgütlediği iddia e...

Trabzon Üniversitesi’nde okuyan Berivan B.’nin başını çektiği Kolektif Grubunun Ş.Y.Ö’den destek aldığı iddia edildi.

Öğrencileri örgütlediği iddia edilen öğretim görevlisinden güç alan Kolektif Grubunun eylemlerine hız verdiği gelen bilgiler arasında. Birçok öğrencinin rahatsız olan öğrencilerin yanı sıra öğretim üyelerinin de üniversite yönetimine şikayette bulunduğu öğrenildi. Öğretim görevlisinin daha önce Berivan B. ile ilgili söylem ve sözleri bu iddiaları doğrular nitelikte.

14 Ara 2018 - 11:02 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.