İyi Partinin Rize ayağında neler oluyor?

Meral Akşener öncülüğünde dün kurulan İyi Partinin 200 kişilik kurucular kurulunda Rize’den herhangi bir isim gözümüze çarpmadı. Araştırdık ama karşım...

Meral Akşener öncülüğünde dün kurulan İyi Partinin 200 kişilik kurucular kurulunda Rize’den herhangi bir isim gözümüze çarpmadı. Araştırdık ama karşımıza bir isim çıkmadı. Rize’den Akşener’in partisinde yer almaya en yakın isim Eski MHP Rize Milletvekili Adayı Osman Cem Kazmaz’dı. Hatta olağanüstü kurultay süreci başladığında Ümit Özdağ’la hareket eden ve onun bu bölgedeki programlarını yürüten Kazmaz’ı gözümüz aradı. Listede yok. Sonra Kazmaz’ın MHP’de kaldığı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi desteklediğini öğrendik. Hatta geçtiğimiz ay makamında ziyaret ettiği Bahçeli’yle çekindiği fotoğrafı paylaşarak altına “Bugün Sayın Genel Bakanımızı ziyaret ederek kendilerinin talimatlarını aldım, bilgi arz ettim. Türk milleti için iyi ki varsınız Sayın Genel Başkanım!” yazdığı görüldü. İyi Partinin Rize İl Başkanlığı için Nusret Karaca isminin geçtiğini öğrendik.

kalacak bir ada ihtiyaç olduğunu Meral Akşener’e ilettiğin söylemişti. Yani harf kısaltmalarından ziyade partinin kısaltmasının da anlamı olması gerektiğini söyledi. Bugün gelinen noktada Yazıcı’nın uyarısının dikkate alındığını gördük.

26 Eki 2017 - 11:15 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.