İYİ Parti’de heyecan zirvede

Önceki akşam İYİ Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı’nın iftar programına katıldık. Hem atmosferi gözlemlemek hem adayları mümkün olduğu kadarıyla değerlen...

Önceki akşam İYİ Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı’nın iftar programına katıldık. Hem atmosferi gözlemlemek hem adayları mümkün olduğu kadarıyla değerlendirmek için gittiğimiz iftar programında İYİ Parti’de büyük bir heyecanla karşılaştık.

Birlik ve dayanışma içinde güzel bir ekip oluşmuş. Her ne kadar 28 aday adayından 10 civarındaki katılmış olsa da gerek adaylarda gerekse aday adaylarında farklı bir heyecan hissettik. İkinci sıra adayı ve Ülkü Ocakları eski başkanlarından ve çilekeş isimlerden Hüseyin Koloğlu programa mazereti nedeniyle katılamadı.

İlk konuşmayı birinci adayı Hüseyin Örs yaptı. Örs, sahaya üç puan için çıktıklarını söylerken üç puanın ne anlama geldiğine açıklık getirmedi. Aday ve aday adayı arkadaşlarına teşekkür ederek Trabzon’un yüzünü güneşe döndüğünü söyledi. Aynı zamanda bir akademisyen olan Örs’ten seçileceği bir noktada ve daha önemlisi partisini sürüklemesi gereken bir aday olarak toplumu doyurucu konuşmalar bekliyoruz. Yani ekonomiden siyasete ve kentin sorunlarını artık bir şey söyleme zamanı. Üç puanlar, penaltılar ve şakalar elbette önemli ama artık Örs bir şeyler söylemeli.

Üçüncü sıra adayı Dr. Tuğba Bayraktar, sürpriz bir sonuç bekliyor. “AK Parti ilk kurulduğunda 6-0 yapmıştı. Biz de yapabiliriz. Biz neden yapmayalım.” dedi.

Dördüncü sıra adayı Tuna Taşkın hedeflerinin Türkiye’yi İYİ yapmak olduğunu, milletin beklediği projeleri yapmak için yola çıktıklarını, köy köy, ev ev dolaşarak oy isteyeceklerini söyledi.Beşinci sıra adayı Murat Keleş ise Trabzon’un kendilerini beklediğini, iyi şeyler yapmak için yola çıktıklarını ve başarılı olacaklarını söyledi. Keleş, “Hedefimizi yüksek tutmak zorundayız.” dedi.

Siyasi tecrübeleriyle tanıdığımız Sinan Değer ise ilk yola çıktığında sıralama ne olursa olsun sahada olma sözü verdiklerini hatırlatarak sözüne sadık kalacağını söyledi. Değer, “Bugün buradayım ve sonuna kadar da sahada olacağım. Tempoyu düşürmeden teşkilatın tüm programına uyacağım.” dedi.

Listeye girmesi beklenen ancak giremeyen isimlerden Mehmet Ali Yıldız da küsmeyeceğini, darılmayacağını ve partisinin yanında olacağını söyledi. Yıldız, “Seçime kadar aynı şevk ve heyecanla çalışacağız.” dedi.

Osman Akbulut ise Trabzon’da ve Türkiye’de çok güzel hizmetler yapacaklarını her kesime ve herkese ışık tutan çalışmalara imza atacaklarını belirterek, Trabzon’dan Türkiye’ye örnek bir çalışma sunacağız” dedi. İYİ Parti heyeti daha sonra Uzunsokak yürüyüşü için hareket etti.

En başta söylediğimiz gibi… İYİ Parti’de heyecan zirvedeydi...

26 May 2018 - 12:03 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.