İyi Parti’de çekişme var mı? Koray Aydın nasıl bir açıklama yaptı?

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partinin kurucular kurulundan Ümit Dikbayır ile arasında bir çekişmenin olduğu iddiasıyla ilgili açıkla...

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partinin kurucular kurulundan Ümit Dikbayır ile arasında bir çekişmenin olduğu iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Aydın “Söz konusu iddia gerçeklikten yoksundur. Ne Ümit Dikbayır ne de başka bir kurucu üyemizle aramızda çekişme olmayacağını herkes bilmelidir. Hem Sakarya’da hem de teşkilatlanma çalışmalarımızı yürüttüğümüz tüm il ve ilçelerde istişareye dayalı bir yöntem izliyoruz. Partimizin teşkilatlanma sürecinde izlediğimiz demokratik yöntem Türk siyasetine de örnek olacaktır. Çünkü biz yola çıkarken bir söz verdik: Ayrıştırmaya, kutuplaştırmaya, ötekileştirmeye değil birleştirmeye geliyoruz. Herkes müsterih olsun Türkiye iyi olacak.” dedi.

31 Eki 2017 - 12:14 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.