İyi Parti Büyükşehir ve Ortahisar’ı bir ay içinde açıklayacak, aday Canalioğlu mu?

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın cumartesi günü yengesinin vefatı nedeniyle Trabzon’a geldi. Gelmişken bir söyleşi yapma fırsatı elde ett...

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın cumartesi günü yengesinin vefatı nedeniyle Trabzon’a geldi. Gelmişken bir söyleşi yapma fırsatı elde ettik ve İyi Partinin Trabzon’daki yerel seçim stratejisini sorduk. Bunların ayrıntıları 2. Sayfamızdaki söyleşimizde bulabilirsiniz ama bu konudaki en merak edilen soruyu yönelttik: “Volkan Canalioğlu İyi Partinin Büyükşehir adayı mı?” Koray Bey olumlu konuştu. “Her şey olabilir” dedi ve ardından Canalioğlu’nu övdü. Şunları söyledi: “Volkan Canalioğlu da Trabzon’da halkın sevdiği bir siyasetçi. Parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan ve herkesin ‘Volkan Abi’si olmayı başarmış bir siyasetçi. Ona karşı saygımız da var. Teşkilâtlarımız kendisiyle fikir alışverişi yaptı. Şu anda teşkilâtımız görüşmeler yapıyor. Büyükşehir ve Ortahisar’ı en geç bir ay içinde belirleriz.”

22 Eki 2018 - 12:19 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.