İYİ PARTİ ADAYLARINI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONU TANITACAK

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli adayı belirli olmayan ilçelerin önümüzdeki hafta sonuna kadar açıklanacağını söyledi. CHP İl Başkanı Güzide...

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli adayı belirli olmayan ilçelerin önümüzdeki hafta sonuna kadar açıklanacağını söyledi. CHP İl Başkanı Güzide Uzun’la bugün yeniden bir araya gelineceğini ve adaylar etrafında son görüşmenin yapılacağını kaydeden Kuvvetli daha önceki görüşmede İYİ Partiye verilen Sürmene’nin CHP’ye bırakılabileceği işaretini verdi. Kuvvetli, Akçaabat konusunda ise “Akçaabat İYİ Partinin, bir sorun yok” dedi. Akçaabat’ta Ali Türen Öztürk isminin İYİ Partide değerlendirilip değerlendirilmeyeceği sorusuna Kuvvetli “Henüz bir karar vermedik ama olabilir” dedi. Ancak İYİ Partinin Öztürk’e teklif götürdüğü ve Öztürk’ün sıcak bakmadığı öğrenildi. İYİ Partinin Arsin’de ise Ramis Sunguroğlu’yla çıkış yapmak istediği ancak bunun da henüz kesinleşmediği öğrenildi.

14 Oca 2019 - 10:58 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.