İnşaatçılar Odası seçiminde slayt tartışması yaşandı

Trabzon İnşaatçılar Odası genel kurulu dün gerçekleştirildi. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan başkan adayı Semih Sarıalioğlu, genel kurula çalış...

Trabzon İnşaatçılar Odası genel kurulu dün gerçekleştirildi. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan başkan adayı Semih Sarıalioğlu, genel kurula çalışarak geldi. Bu bağlamda açıklamalarını destekleyecek nitelikte slaytlar hazırlayan Sarıalioğlu’nun slaytları izletmesine Divan Başkanı Metin Kara izin vermedi. Kara, slaytlara izin vermemesini ise bu çalışmaların seçim öncesinde yapılabileceğini, genel kurulların bu tür gösterimlere uygun olmayacağını belirtti. Kara’nın bu kararı ise başkan adayı Sarıalioğlu’nun tepkisine neden oldu.

12 Şub 2018 - 12:40 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.