İlçe başkanı seçilen büyükşehir meclis üyeleri istifa edecek mi?

AK Parti Trabzon’da genel merkez tarafından ilçe başkan adayı gösterilen ve seçilen iki isim artık meclis toplantılarına katılmıyor. Büyükşehir Meclis...

AK Parti Trabzon’da genel merkez tarafından ilçe başkan adayı gösterilen ve seçilen iki isim artık meclis toplantılarına katılmıyor. Büyükşehir Meclis Üyesi Hakan Kocaman Çarşıbaşı ilçe başkanlığına, Hüseyin Azizoğlu ise Sürmene ilçe başkanlığına seçilmişti.

Her iki üye yaklaşık 1 haftadır Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarına katılmıyor. Her iki isme de Trabzon il yönetimi tarafından ‘Şimdilik istifa etmeyin ama toplantılara da katılmayın’ yönünde telkinde bulunulduğu ileri sürüldü. Kocaman ve Azizoğlu’nun önümüzdeki günlerde Genel Merkezin talimatı doğrultusunda istifalarını vereceği de gelen bilgiler arasında.

18 Kas 2017 - 11:55 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.