İhlas Haber Ajansı ve İMO’nun otopark raporu

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi, Büyükşehir Belediyesinin katlı otopark projesinin raporunu açıkladı. Raporun giriş-gelişme bölümlerinde otop...

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi, Büyükşehir Belediyesinin katlı otopark projesinin raporunu açıkladı. Raporun giriş-gelişme bölümlerinde otoparka duyulan ihtiyaç, projenin detayları vb. keyfiyetlere vurgu yapılırken gerçek görüş son bölümde açıklandı. Rapor dikkatli incelendiğinde 310 araçlık otoparkın 160’ı yine otopark içinde yapılacak alışveriş merkezi ve sosyal tesisler için gelecek araçlara ayrılacağı ortaya çıktı. Bir diğer ifadeyle katlı otopark 150 araçlık bir otoparka dönüştü. Bunu vurgulayan oda yönetimi, raporun son bölümünde belediyeye seslenerek “Bir kez daha fayda-maliyet analizi yapılmalıdır.” dedi. Üstelik bu ifadeleri bold (kalın) yapıp öne çıkararak altını çizdi. Ancak İhlas Haber Ajansı haberi, tam tersine ters yüz edip İMO’nun belediyenin projesine tam destek vermiş gibi sundu. Bir haber ajansına bunu yakıştıramadık. İHA’daki arkadaşlar şayet farklı düşünüyorsa İMO’nun bildirisini istedikleri haberciye verip ya da genel merkezlerine geçip yorum isteyebilirler. Ama böyle yapmasınlar. Bunu yaparak bu şehre hizmet etmiyorlar. Evet, gerçek şu ki “750 araçlık otopark” denerek başlanan proje 150 araca düşmüştür. İMO komisyonu da “150 araçlık otoparka bu kadar para yatırılır mı?” sorusunu yöneltmiştir. Hadise bundan ibarettir. Kimseye habercilik falan öğrettiğimiz yok ama lütfen kimse de haberi iğfal etmesin. Hele bir ajans buna çok daha fazla dikkat etsin.

21 Eki 2017 - 11:58 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.