İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Yılmaz ailesine başsağlığı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oğlu vefat eden eski Başbakan Mesut Yılmaz'a ve ailesine başsağlığı diledi. Soylu, "Biz amcalarıyla temas kurduk. Ben...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oğlu vefat eden eski Başbakan Mesut Yılmaz'a ve ailesine başsağlığı diledi. Soylu, "Biz amcalarıyla temas kurduk. Ben de Yılmaz Ailesi ve Yılmaz’ı sevenlere başsağlığı diliyorum" dedi.

Bakan Soylu TBMM Genel Kurulu'nda 2018 bütçe görüşmelerine katıldı. Soylu, Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın vefat ettiğini öğrendiklerini kaydederek, "Sayın Ahmet Mesut Yılmaz, eski Başbakanlarımızdan şu anda Amerika'dan dönüyor. Biz amcalarıyla temas kurduk. Allah rahmet eylesin, Allah mekanını cennet eylesin. Ben de Yılmaz Ailesi ve Yılmaz’ı sevenlere başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin" ifadesini kullandı.

17 Ara 2017 - 11:54 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.