Hizmet İş Sendikası Trabzon Şubesi  yönetim kurulu belirlendi

Trabzon Hizmet İş Sendikası gerçekleştirmiş olduğu 5. Olağan Kongresi sonrası yönetim kurulu belli oldu. Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan'ın yönetimde...

Trabzon Hizmet İş Sendikası gerçekleştirmiş olduğu 5. Olağan Kongresi sonrası yönetim kurulu belli oldu. Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan'ın yönetimde Genel Sekreter olarak Şevket Çelik, Şube Teşkilat Başkanı olarak Yusuf Keskin, Şube Muhasibi olarak Mahmut Keleş, Şube Eğitim sorumlusu olarak Sami Köse görev aldı. Başkan Kaplan, yaptığı açıklamada, “Bir ve beraber birlik içerisinde Trabzon'a hizmet edeceğiz. Tüm işçilerimizin sorunları ile ilgilenip çözüm üreteceğiz. Bizimle birlikte sendikada yönetim anlayışının değişeceğini de işçi kardeşlerimiz görecektir.” dedi.

25 Kas 2017 - 11:30 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.