Hamzaçebi “Lozan Cumhuriyet’in onur belgesidir”

24 Temmuz 1923’te imzalanan Lozan Antlaşması’nın 94. Yıldönümünde kısa bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İstanbul Milletvekili ve Türkiy...

24 Temmuz 1923’te imzalanan Lozan Antlaşması’nın 94. Yıldönümünde kısa bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Lozan’ın Cumhuriyet’in Onur Belgesi olduğunu söyledi. Hamzaçebi’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Cumhuriyet’imizin onur belgesi Lozan Antlaşması'nın 94. yıldönümünü kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'yü şükranla anıyorum.” dedi.

25 Tem 2017 - 11:28 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.