Hamzaçebi “Berkin Elvan unutulmayacak” dedi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Berkin Elvan’ı ölüm yıldönümün...

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Berkin Elvan’ı ölüm yıldönümünde andı. Sosyal medya hesabından Berkin Elvan’a ait bir fotoğraf paylaşan Hamzaçebi, Elvan’ın ölüm yıldönümünde bir de mesaj paylaştı. Hamzaçebi’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “4 yıl önce bugün biz gaz kapsülü ile 14 yaşındaki Berkin Elvan’ın yaşam hakkı elinden alındı. Unutulmayacak.” diyerek adalet aradıklarını belirtti.

18 Haz 2017 - 13:00 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.