Hacısalihoğlu “İlçe teşkilatlarının görüşleri umarım dikkate alınır”

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi parti genel merkezleri milletvekili aday listelerini en ge...

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi parti genel merkezleri milletvekili aday listelerini en geç bugün saat 17.00'ye kadar YSK'ya verecek. Trabzon CHP’den 8 tane aday adayı olduğunu belirten CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, aday adayı olan Oktay Yavuz’un çekilmesiyle birlikte Trabzon CHP’de aday adayı sayısının 7’ye indiğini kaydetti. Hacısalihoğlu “Genel Merkez Ortahisar başta olmak üzere, CHP’nin oyunun olduğu yerlerde İlçe teşkilatların görüşlerini umarım dikkate alır.” ifadelerine yer verdi.

21 May 2018 - 12:31 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.