Haberin içinden...

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, il genel meclisinden bu yana yanında taşıdığı yöneticisi Arzu Y. ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. güneba...

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, il genel meclisinden bu yana yanında taşıdığı yöneticisi Arzu Y. ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. günebakış gazetesi, dün Basın Yasası çerçevesinde yaptığı haberde yasa gereği Arzu Y.’nin ismini açık ve tam olarak yazmadığı gibi fotoğrafını da bantladı. Şayet bunu yapmasaydı, dava açılması hâlinde hem ceza hem de hukuk davasına muhatap olacaktı. Dolayısıyla ne ismi de ne fotoğrafı açık yayınlayamazdı. Açık yayınlayıp muhataplarının insafına sığınamazdı. Buna rağmen AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, bu ayrıntıyı bilmesine rağmen bize göre oturduğu makamın ağırlığını taşıyamayarak bu olayı çok farklı bir boyuta taşıdı. Bizi ahlaksızlıkla suçladı. Hâlbuki asıl ahlaki olmayan Revi’nin yaptığı açıklamaydı. Zira günebakış asla öyle bir amaç gütmemişti. Bu Revi’nin bize attığı çok çirkin bir iftiradır. Bu iftirayı hukuka götürererek bizim yaptığımız mı yoksa Revi’nin iftirasımı doğru göreceğiz. Revi açık biçimde fotoğrafı çarpıttı. Asıl ahlaki sorun, yargılanan bir yöneticisini yönetime almaya devam etmesiyle Revi’nin yaptığıydı. Şimdi de o yasal çerçeveye sığınılarak kullunılan fotoğrafın arkasından açıklama yapmasıydı.

Arzu Y., tanınmış biri olabilir. Zanlıyı açık biçimde ifşa etmek tanınmış biri de olsa suçtur. Zira Arzu Y. hâlen zanlı konumundadır. Bir annenin masumiyetini istismar eden AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’yi bu iftirası nedeniyle hem hukuka götüreceğiz hem Allah’a havale ediyoruz.

Gelelim algı operasyonuna.... Ey Haydar Revi! Sen de biliyorsun ki bu karar Trabzon’a geçtiğimiz hafta sonu ulaştı. Aynı davanın muhataplarından Ali Savaş seni aradı ve seninle konuştu. Sen hâlâ bulunduğun yerde duruyorsun. Arzu Y. aday adayı olsa da olmasa da bu haber günceldi. Ama sen günebakış’a düşmanlık besliyorsun. günebakış, senin muhafazakâr STK’lara karşı hassasiyetin olmadığını ortaya çıkardığı için günebakış’a kızıyorsun. günebakış, senin İslamcı STK’ları sevmediğini ve onları ötekileştirdiğini ortaya çıkardığı için günebakış’a kızıyorsun. 28 Şubat mağdurlarını partiden kovar gibi gönderdiğin ve ağlattığın için.... İHH’nın bilet paralarını vermediğini ve zerre kadar yetim hassasiyeti gütmediğini yazdığı için günebakış’a öfkelisin ama günebakış ile olan kişisel sorununu bir kadın yöneticinin üzerinden görme. Bu, AK Parti İl Başkanı’na yakışmıyor. Bizimle ilgili ne yapmak istiyorsan yapmakta serbestsin. Ama lütfen başkası üzerinden ve başka bir olayın arkasına saklanarak hesap yürütme. Oturduğun makamın ağırlığını taşımalısın.

15 Kas 2018 - 13:28 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.