Günebakış’ı mahkemeye verecek sözde gazeteciye bakın

AK Parti’nin KESK’te düzenlenen ve Cumhurbaşkanına topluca hakaret eden isimlerle ilgili suç duyurusunda yer alan Fatih İsak bir siteye verdi beyanatt...

AK Parti’nin KESK’te düzenlenen ve Cumhurbaşkanına topluca hakaret eden isimlerle ilgili suç duyurusunda yer alan Fatih İsak bir siteye verdi beyanatta gazete olarak adını açık yazdığımız için bizi şikâyet edecekmiş. Bir gazeteci düşünün yasalardan haberi yok! Daha iddianamesi hazırlanmamış, daha sanıkları belirlenmemişken isimleri neden kapatalım ki! Gelelim Fatih İsak’ın bu olayla ilgisine. Bize göre Fatih İsak gazeteci değil. TGC’ye üye olsa bile değil. Zira TGC’ye çaycılar da üye, otobüs şoförleri de, minibüs şoförleri de ve hatta restoran işletenlerde. Dolayısıyla TGC’ye üye olmuş olmak insana gazeteci vasfı vermez. Bize göre Fatih İsak CHP’nin ve sol örgütlerin basın danışmanıdır. KESK’teki toplantıda Günebakış muhabirini hedef gösteren de Fatih İsak’dır. Bu kadar nettir. Ayrıca Cumhuriyet Savcısı Fatih İsak’ın toplu hakaretle ilgisini sorduğunda günebakış gazetesi muhabiri şahitlik de yapacaktır. Fatih İsak şayet gazeteci olsaydı günebakış muhabirini o toplantı öncesi hedef göstermez gazeteciliğin hukukunu savunurdu. Şimdi kalkmış adını oraya kimin yazdırdığını arıyor. Bizimle ilgisi yok. Biz yazdırmadık. Bu konuda hiç kimseyle de temas kurmadık ama yazılması da yanlış değildi. Çünkü Fatih İsak orada bir gazeteci değil Kolektif üyelerinden biri gibiydi.

18 Ara 2018 - 21:39 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

iyi bir okur - ne gazetecisi, bunu bilmeyen yok, dediğiniz gibi sol örgütlerin sözcüsü!!! nasıl bir cemiyetiniz var ki bunları gazeteci olarak toplumun karşısına çıkarıyor. görünen o ki trabzon'a yakışmayan bir gazeteciler cemiyeti haline gelmişler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 21:39