Gümrükçüoğlu’nun istifasını bekliyorlar

18. madde mağdurlarının Gümrükçüoğlu öfkesi sürüyor. Mağdurların sözcüsü Tuna Kurt dün ilginç bir açıklama yaptı. Çukurçayır, Gölçayır, Düzyurt, Gözal...

18. madde mağdurlarının Gümrükçüoğlu öfkesi sürüyor. Mağdurların sözcüsü Tuna Kurt dün ilginç bir açıklama yaptı. Çukurçayır, Gölçayır, Düzyurt, Gözalan ve Akoluk Mahalleleri sakinleri sözcüsü Tuna Kurt, başkentten farklı haberler beklediklerini iddia ederek, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun istifa edeceğini ileri sürdü. Kurt, Büyükşehir Belediye Meclisinde yapılacak oylama sonrası belirlenecek olan yeni Büyükşehir Belediye Başkanıyla da konu hakkında görüşmeler yapacaklarını belirterek yeni bir yol haritası çizeceklerini söyleyerek şaşırttı. Kurt, “Bir geri vites var. İstifa geliyor galiba. Bir şeyler olmak üzere. Ondan sonrada bir yol haritası çizeceğiz. Her şey olumlu yönde ilerliyor. Güzel haberler bekliyoruz. Durumu değerlendirip yolumuza devam edeceğiz. Olumlu bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Güzel destekler alıyoruz. Bu konuda Trabzon’un kenetlenmesi bizim için çok önemli oldu. 1 haftalık bekleme sürecine girdik.” dedi.

20 Şub 2018 - 12:38 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.