Gümrükçüoğlu’nun güzellemeleri ve Salih Cora...

Önceki gün yapılan Kudüs Mitinginin ilk konuşmacısı Büyükşehir Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrüçüoğlu’ydu. Gümrükçüoğlu’nun nitelikli konuşmasının (!)...

Önceki gün yapılan Kudüs Mitinginin ilk konuşmacısı Büyükşehir Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrüçüoğlu’ydu. Gümrükçüoğlu’nun nitelikli konuşmasının (!) en büyük özelliği güzellemeleridir. Burada da onu yaptı. Önce Valiyi, sonra Muhammet Balta’yı sonra Ayşe Sula’yı güzelledi. Araya biri ki de STK kattı. Milletvekili Salih Cora da oradaydı. Ama Cora güzellemelerden nasibini alamadı. Cora halkın arasında olduğu için Gümrükçüoğlu O’nu görememiş olabilir (!)... Ya da Gümrükçüoğlu’nun görevden alınmasını savunan milletvekili olduğu için başkanımız Cora’ya kırgındır ve adını anmamış olabilir. Size göre hangisi!..

21 May 2018 - 12:32 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

KARADENİZLİ61 - bi̇ yorum yazmiştim hakaret argo veya küfür i̇çermi̇yordu. acaba di̇ğer youmlarin arasinda göremedi̇ği̇ni̇z i̇çi̇n mi̇ (gümrükçüoğlunun corayi göremedi̇ği̇ gi̇bi̇) yayinlamadiniz? ünlem i̇şareti̇ koysam yayinlarmisiniz (!)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 12:32