Genel Merkez’den iki ilçeye şok erteleme kararı

AK Parti Genel Merkezi Akçaabat ve Ortahisar’da Kadın Kolları Kongrelerini erteledi. Trabzon AK Parti Kadın Kolları'nın dün gerçekleştirilecek olan ko...

AK Parti Genel Merkezi Akçaabat ve Ortahisar’da Kadın Kolları Kongrelerini erteledi. Trabzon AK Parti Kadın Kolları'nın dün gerçekleştirilecek olan kongresi erteledi. Trabzon AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları'nın dün Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceği kongrenin ertelendiği açıklandı. Genel Merkez'in aldığı karar üzerine kongre henüz netleşmeyen ileri bir tarihe ertelendi. Kongrenin ertelenme gerekçesi olarak eski Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Nagihan Ayyıldız’ın

Partisinin Ortahisar İlçe Yönetimine girmesi ve Ayyıldız’ın yerine birinin bulunamaması gösterildi. Öte yandan Akçaabat’ta da dün yapılması gereken Kadın Kolları Kongresi ertelendi. Burada halen Kadın Kolları Başkanlığını Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi de olan Melike Turan yürütürken yerine Genel Merkez’in adayı olarak Satu Şahin’in aday gösterileceği belirtilmişti.

18 Mar 2018 - 12:06 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.