Eski KESK dönem sözcüsü ikinci günebakış’ı hangi sözlerle kutladı?

Eski KESK Dönem Sözcüsü ve Eğitim-Sen Trabzon Şube Başkanı Muhammet İkinci aradı. günebakış Gazetesi’nin Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından 2017 yı...

Eski KESK Dönem Sözcüsü ve Eğitim-Sen Trabzon Şube Başkanı Muhammet İkinci aradı. günebakış Gazetesi’nin Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından 2017 yılının En İyi Yerel Gazetesi seçildiğini yeni öğrendiğini belirten İkinci, gazetemiz çalışanlarını tebrik etti.

İkinci, “günebakış gazetesi aslında yerel basın değil ulusal basın niteliği taşıyan bir gazetededir. günebakış gazetesi nitelikli habercilik açısından çok farklı bir yerdedir. Türkiye’nin en iyi yerel gazetesi seçilmesi tesadüf değildir. Zaman zaman farklı düşünsek bile, hatta haberlerimize eliştiriler getirsek bile, bunlar günebakış’ın kaliteli bir gazete olmasını etkilemez. Ben şahsen ulusalnitelikte bir gazete olarak görüyorum. Bu nedenle tüm gazete çalışanlarını tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

12 Ara 2017 - 11:30 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.