Erdoğan Bayraktar’ı Trabzon’da Belediye Başkanı görmek isteyen gazete ve internet sitesi hafızamızla dalga geçiyor

Önceki gün yerel bir gazetede yayınlanan Erdoğan Bayraktar güzellemesi dünde malum internet sitesinde çıktı. Yalnız Trabzon değil bütün Türkiye, Erdoğ...

Önceki gün yerel bir gazetede yayınlanan Erdoğan Bayraktar güzellemesi dünde malum internet sitesinde çıktı. Yalnız Trabzon değil bütün Türkiye, Erdoğan Bey’in Trabzon’a Belediye Başkanı olmasını istiyormuş. Asparagasın bu kadarına da pes doğrusu! Daha önce de ifade ettik aynı görüşümüzü tekrarlıyoruz. Erdoğan Bey’in bakanlığı döneminde Trabzon’a bir projesini yazsınlar kabul edeceğiz. Yazamazlar, çünkü olmadı. Erdoğan Bey’i Trabzon’da bir gazete ve bir internet kanalı istiyor. Onlarda kendileri için istiyor. Tekrar ediyoruz bu gazete ve internet sitesinin sahiplerinin hesapları incelemeye alınsın. Böylece Erdoğan Bey’den veya yönlendirdiği müteahhitlerden hesaplarına ne kadar para aktarıldığı ortaya çıkacaktır. Onun için Erdoğan Bey’i yeniden kendileri için başkan olarak görmek istiyorlar. Daha doğrusu hafızamızla ve ilkelerimizle dalga geçiyorlar.

16 Ara 2017 - 11:16 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.