Düzköy kavşağındaki yoğunluk insanları bıktırdı

Trafik, Trabzon’un en önemli sorunlarından biri olmaya devam ediyor. Merkezde birçok kavşakta ve önemli caddelerde trafik felç hâldeyken Karadeniz sah...

Trafik, Trabzon’un en önemli sorunlarından biri olmaya devam ediyor. Merkezde birçok kavşakta ve önemli caddelerde trafik felç hâldeyken Karadeniz sahil yolunun belli bölümleri de benzer durumda. Bu durumdan nasibini alan ilçelerden biri de Akçaabat. Akçaabat’ta Düzköy kavşağında yaşanan sıkışıklık insanları canından bezdiriyor. Geçtiğimiz günlerde Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’le konuştuk. Başkan Türkmen trafik sorununun Akçaabat’a olumsuz yansıdığını söylüyor. Türkmen konuyla ilgili “Trafik sıkışıklığı dolayısıyla Akçaabat’tan Trabzon’a gidip gelmek bir çile hâline geldi. O bölgeden geçmek bir çile. Yarım saat, 45 dakika insanlar bekliyor. Bakıyorum Akçaabat’a eskisi kadar insanlar gelemiyor. Biraz daha o tarafta kalmak mecburiyeti hissediyor.” dedi. Türkmen, Düzköy kavşağıyla ilgili son gelinen durumda Karayollarının ihaleyi yaptığını ancak proje çalışmasının sürdüğünü belirterek “Üstten Viyadük şeklinde alternatif çalışılmıştı. Şimdi bir de akıllı kavşak gibi bir çalışma yapıldığını öğreniyoruz. Ama henüz kararların çok kesin olmadığı söyleniyor. Son durum bu. Ağırlık bir akıllı kavşak yine üst geçit çalışması var... Yani biraz geç kaldı çok önceden yapılması gerekiyordu.” ifadesini kullandı.

25 Tem 2017 - 11:29 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.