CORA’DAN BAKAN TURHAN’A TEŞEKKÜR

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat...

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Tonya ilçesinde sevgi yürüyüşü ve seçim bürosu açılışını gerçekleştirip, İskenderli Yolu’nda incelemelerde bulundular. Milletvekili Cora “Tonya'da ulaşım alanında hangi hizmeti yapmışsak hepsinde katkısı olan değerli Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Büyük bir samimiyetle, güler yüzle ve coşku ile bizi karşılayan hemşehrilerimize minnettarız. Tonya kararını verdi. ‘devam’ dedi. Allah onlardan razı olsun” ifadelerine yer verdi.

24 Mar 2019 - 10:53 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.