Çöp tesisi yapılmasın diye 4 bin imza atıldı, tesisi protestoya 300 kişi geldi

Trabzon’un Araklı ve Arsin ilçeleri arasında yapılması düşünülen çöp tesisi için, bölge sakinleri Cuma namazı çıkışında basın açıklaması düzenledi. Ge...

Trabzon’un Araklı ve Arsin ilçeleri arasında yapılması düşünülen çöp tesisi için, bölge sakinleri Cuma namazı çıkışında basın açıklaması düzenledi. Gerçekleştirilen basın açıklamasına 300 kadar vatandaşın geldiği gözlenirken, 7 ilçenin etkileneceği tesisle ilgili önemli çaplı bir programın yapılmayışı gün yüzüne çıktı. Daha öncesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne 4 bin imzanın verildiği çöp tesisi için ne yazık ki o 4 bin imzayı veren vatandaşlar dün yapılan basın toplantısına katılmadı. Bir diğer manada imza atıp, beklemeye koyuldular. Bir takım vatandaşlarda bundan hoşnutsuzluklarını dile getirdiler. Vatandaşlar, imza atılıp geri çekinilmesinin doğru olmadığını söyleyerek, protestoya katılmayanlara sitem ettiler.

10 Şub 2018 - 12:42 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.