CHP’nin hangi adayları bayramlaşmaya katılmadı!

CHP Trabzon İl Başkanlığı, Ramazan Bayramının 2.Günü İl binasında bayramlaşma töreni düzenledi. CHP Trabzon Milletvekili adayları Ahmet Kaya, Hikmet N...

CHP Trabzon İl Başkanlığı, Ramazan Bayramının 2.Günü İl binasında bayramlaşma töreni düzenledi. CHP Trabzon Milletvekili adayları Ahmet Kaya, Hikmet Nuri Aydın, Sunay Kurtoğlu ve Mertcan Fero bayramlaşma törenine katılırken CHP’nin 2.sıra Saadet Partili Milletvekili adayı Abdulkadir Çelebi ve 4.sıra Milletvekili adayı İsmail Kaynar katılmadı. 24 Haziran seçimlerine çok kısa bir süre kaldığı için en başından beri Trabzon’da saha çalışmaları içinde yer almayacağını belirten Çelebi, seçim çalışmalarını basına ve sosyal medyaya ağırlık vererek yürütüyor. Ramazan Bayramında Trabzon yerel basınına reklam veren Çelebi, herkesin Ramazan bayramını kutlarken; CHP Trabzon İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katılmadı.

17 Haz 2018 - 12:19 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.