CHP’nin günebakış’a haber ambargosuna mini yorum

CHP Trabzon İl Teşkilatı günebakış’a haber ambargosu koymuş. Deyim yerindeyse çağ dışı ve anti demokratik bir girişim olarak nitelendirilebilir. Şöyle...

CHP Trabzon İl Teşkilatı günebakış’a haber ambargosu koymuş. Deyim yerindeyse çağ dışı ve anti demokratik bir girişim olarak nitelendirilebilir. Şöyle ki: 1- Bu dönemde hiçbir kurum hiçbir medya kuruluşuna ambargo uygulayamaz. Trabzon’da 10 civarında internet sitesi dakikasında haber geçiyor. Yani CHP’nin haberleri bütün sitelerde zaten yer alıyor. Siz şimdi neye ambargo uygulayacaksınız? 2- CHP muhalefette bir siyasî parti. Elinde iktidar gücü yok. Hani AK Partiyi basına baskı uyguluyor, dışlıyor diye eleştiriyorlar ya muhalefetteki bir partinin eleştiriye hiç tahammülü yokmuş. Demek iktidar olsalar maazallah! Kendilerini eleştiren yerel gazeteleri kapatacaklar.

CHP İl Teşkilatı vatandaşın CHP’den haber alma hakkını önemsemeyebilir. Ama biz önemsiyoruz. Dolayısıyla CHP’den haberler vermeye devam edeceğiz. Nasıl mı? Az önce söylediğimiz gibi. Teknoloji o kadar gelişti ki CHP Trabzon İl Teşkilatı henüz bunun farkında değil.

20 Tem 2017 - 12:57 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.