CHP İlçe Kongrelerinin hangilerinde yarış olacak?

CHP’nin Trabzon’da ilçe kongreleri CHP delegesinin büyük heyecanıyla geçecek. Edindiğimiz bilgilere göre birkaç ilçede birden fazla liste çıkacak. Tek...

CHP’nin Trabzon’da ilçe kongreleri CHP delegesinin büyük heyecanıyla geçecek. Edindiğimiz bilgilere göre birkaç ilçede birden fazla liste çıkacak. Tek liste olacak ilçeler genellikle doğu ilçeleri. CHP’nin çok fazla iddialı olmadığı bu ilçelerde listelerde uzlaşılarak tek liste çıkacağı öğrenildi. Ancak Yomra’da çift listenin yarışacağı da ileri sürülüyor. Yarışın daha çok batı ilçelerinde yaşanacağı ifade ediliyor. Ortahisar’da 3 Aralık’ta yapılacak kongre için şu an 2 aday var. Akçaabat’ta da yarışın olacağı daha mahallelerdeki delege seçimlerinde ortaya çıktı. Bazı mahallelerde delegeler çift listeyle çıktı ve buralarda yarışıldı. En önemli yarışın yapılacağı bir başka ilçe de Beşikdüzü ilçesi. Beşikdüzü de CHP’nin en önemli oy kazandığı ilçelerden birisi. Burada da bir yarış yaşanacak.

20 Kas 2017 - 11:30 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.